Harley-Davidson është motoçikleta më e shtrenjtë në botë, ka një vlerë marramendëse

ardita 0

Motoçikletat Harley-Davidson nuk është se janë më të lirat në treg, por vetëm një prej tyre që është në shitje është shumë e shtrenjtë, çmimi i saj shkon rreth 1.9 milion dollarë.

Eshtë një bashkëpunim midis kompanisë zviceriane Bundnerbike dhe kompanisë së orave Bucherer.

Shumë nga pjesët e saj janë të veshura me ar, por kjo nuk është arsyeja pse çmimi është kaq i lartë. Motoçikleta është e pajisur me dy ndarje në serbatorin saj që është e papërshkueshme nga plumbat, njëra prej të cilave mban një unazë diamanti 5.4 karatshe, ndërsa tjetra ka një orë Butcher.

Edhe skajet e timonit janë të zbukuruara me unaza diamanti. Personi që do ta blejë këtë motoçikletë do të marrë gjithashtu edhe një orë, rripi i të cilës kombinon me gomat. 

This post is also available in: English