Harley –Davidson Fatboy. Te gjithë do donin ta kishin!

liridona 0

Harley-Davidson Fatboy është mjeti klasik perfekt për të udhëtuar. Njihet menjëherë si një Harley (edhe vetëm duke dëgjuar zhurmën që nxjerr) Fatboy ka çdo gjë të kromuar ashtu siç ju mendonit dhe me amortizatorët të fshehur prapa motorrit për një pamje më klasike por gjithmonë pa ju shqetësuar në ngarje.

Modelet e tjera mund të jenë më të shpejta, më të përshtatshme për të udhëtuar në distanca të gjata ose ndoshta duken më të bukur por nëse dëshironi diçka më klasike Fatboy është për ju. Ai vjen me çmimin prej 8500 paundësh.

 

This post is also available in: English