Harrojini zinxhirat, me këtë paisje e keni më të kollajtë të dilni nga balta apo bora

armir 0

Tani nuk do ngecni më në baltë apo në borë, ose në rërë.

Quhet “Trac-Grabber”. Është një paisje që ju lejon ta nxirrni makinën tuaj nga balta apo bora në mënyrën më të thjeshtë.
Ajo çfarë duhet të bëni është që thjesht ta lidhni rreth rrotës tuaj dhe ti jepni gazit.

Kjo lidhëse që ju “nxjerr nga balta” ofrohet në masa të ndryshme për t’ju përshtatur gomave të çdo lloj makine.
Tani nuk do ju nevojitet të thërrisni rimorkion për t’ju shpëtuar.


Kjo paisje tani ka dal për shitje në Amazon.

This post is also available in: English