Hidhini një sy 20 motoçikletave ‘qesharake’ që njerëzit i kanë ndërtuar në shtëpitë e tyre

ardita 0

Sikurse Benjamin Franklinit i pëlqente të luante me energjinë elekrike dhe Henry Ford, i cili pëlqente të luante me makineri të rënda, pa dyshim që ka qindra ose mijëra djem e vajza që duan të ndërtojnë gjëra në garazhin e shtëpisë së tyre.

Megjithatë sot do të përqendrohemi tek 20 motoçikletat që njerëzit kanë ndërtuar nëpër shtëpitë e tyre, sigurisht që lista jonë përmban edhe disa nga motoçikletat më të çuditshme që janë ndërtuar ndonjëherë me materiale të ndryshme.

 

This post is also available in: English