Hidhini një sy kësaj helmete e cila duket si kapele baseball-i

armir 0

Helmeta e qujatur ‘’The park and diamond helmet’’ është një alternativë bashkëkohore në krahasim me helmetat e vjetra e të rënda të biçikletave.
Thjeshtësisht mund ta fusni në një mbajtëse cilindrike. Madje kësaj helmete mund ti jepni pamjen që ju dëshironi falë skeletit të saj të ndryshueshëm.

Inxhinierët e SpaceX harxhuan 3 vjet për ta zhvilluar dhe testuar këtë helmetë. Kjo helmetë peshon vetëm 227 gram dhe ka një çmim prej 159 dollarësh.
Kompania që e ka shpikur këtë helmetë e cilëson thjesht si një helmetë e cila është po aq e sigurtë sa një tradicionale.

This post is also available in: English