Hidhini një sy kësaj Lamborghini Terzo Millennio! E mrekullueshme

liridona 0

Emri mund të tregojë një rrugë të gjatë në të ardhmen – ‘Terzo Millennio’ nënkupton mijëvjeçarin e tretë – por CEO i Lamborghinit Stefano Domenicali filloi projektin Terzo  në Sant’Agata.

Ideja ishte të eksplorohej mënyra se si të bëhej një ekskavator EV dhe të angazhoheshin mjaftueshëm për të ofruar nje performancë  të denjë për markën, si dhe angazhimin e auditorit të ardhshëm të Lambo-s. Terzo është në thelb një shtrat i rradhës i provës teknike i projektuar për të sfiduar të menduarit aktual të EV.

[Best_Wordpress_Gallery id=”192″ gal_title=”mil”]