Hidhini një sy këtyre 16 supermakinave që pronarët i kanë braktisur nëpër shkretëtirë

ardita 0

Ndërkohë që shumica e njerëzve dëshirojnë të posedojnë makina të mrekullueshme si Ferrari dhe Rolls-Royce, të tjerët nuk e kanë problem t’i braktisin ato makina në anën e rrugës. Tregu i makinave është i mbushur plot me automjete sportive, luksose super të shpejta, por kjo nuk do të thotë se pronarët e tyre duhet të lënë pas dore automjetet e tyre pasi u kanë dalë nga qejfi.

Zgjidhja më e mirë do të ishte shitja e makinës ose dhurimi i saj për një shkak të denjë. Vendimi më i keq që mund të marrë një pronar makine është të braktisë automjetin e tij. Duke se disa njerëz kanë aq shumë para sa ata mund t’ia lejojnë vetes të lënë pas automjete ekstravagante. 

Më poshtë do të shihni disa foto të automjeteve që janë braktisur nëpër shkretëtirë, ajo që ishte më e habitshme është se disa nga makinat që pronarët kishin braktisur janë makinat që shumë njerëz ëndërrojnë t’i kenë.

16. Lamborghini Countach

15. Ferrari 166 MM Barchetta

14. Maserati Quattroporte

13. Maserati Bora

12. Mercedes G-Wagon

11. Ferrari 250 GT Spyder

10. Porsche Cayman

9. Aston Martin Lagonda

8. Jaguar XJ-220


7. Mercedes C-Class

6. Chevrolet Corvette Split Window

5. Ford Shelby Mustang GT350

4. DMC Delorean

3. Ferrari Enzo

2. Land Rover

1. Acura NSX