Hidhini një sy këtyre 20 makinave që njerëzit i dekoruar për Krishtlindje

ardita 0

Gjatë sezonit të Krishtlindjeve zakonisht vendoset një pemë në shtëpi e cila dekorohet me zbukurime të ndryshme. Në disa raste disa persona vendosin edhe drita në çatinë e shtëpisë. Por çfarë ndodh me dekorimet e automjeteve gjatë Krishtlindjeve?  

Shumë njerëz anembanë globit për të festuar Krishtlindjet i zbukurojnë automjetet e tyre me drita, kurora dhe letër ambalazhi etj. Po ju a e dekoroni makinën tuaj?

Shikoni më poshtë fotot e disa makinave që janë dekoruar posaçërisht për sezonin e bukur të Krishtlindjeve.