Hidhini një sy testeve të përplasjeve të Tesla Model 3 (Video)

ardita 0

Shihni sesi duket kur Tesla Model 3 bën testet e përplasjes për arsyet e përmirësimit të sigurisë.

Si të gjithë modelet e Teslas që siguria është parësore, këtë gjë prisnim dhe nga ky model. Video e testit të përplasjes frontale është zona ku do shihni më shumë shfaqje, në pjesën e zonës së grumbullimit.

Për shkak të mungesës së motorrit të zakonshëm, zona e grumbullimit është në mënyrë të konsiderueshme më e madhe se mjetet e tjera tipike. Kjo do të thotë që ka akoma më shumë hapësirë për të shkaktuar shpërndarjen.

Dy videot e tjera , ndikimi anësor dhe poli anësor, nuk është se dallojnë shumë nga makinat e zakonshme.

Për më shumë shikoni këto videot e testeve për të krijuar një ide më shumë për sigurinë e këtij modeli. 

This post is also available in: English