Hidhni nje sy super makinave që kanë në pronësi Kendall dhe Kylie Jenner

ardita 0

Klani Kardashian-Jenner është një nga emrat më të spikatur në industrinë e argëtimit sot. Familja amerikane bëri një pjesë të madhe të pasurisë nga shfaqja e tyre e njohur televizive “Keeping Up With The Kardashians” përpara se të ndahej në ndërmarrje të tjera.

Kendall Jenner u bë një supermodele dhe shpejt filloi të bënte pjesë në listën e modeleve më të paguara duke fituar 22.5 milion dollarë. Kylie Jenner ngriti kompaninë e saj të kozmetikës në vitin 2015, ndërsa sot kompania vlen mbi 900 milionë dollarë. Në vitin 2019, Forbes renditi Kylie Jenner si një nga miliarderet më të rinj të bërë vetë.

Kylie dhe Kendall janë entuziaste të makinave me shije mjaft të ndryshme. Kendall preferon makinat e saj të vjetra të cilësisë së mirë ndërsa Kylie preferon makinat moderne të mbushura me teknologjinë më të fundit.

Më poshtë ndodhen disa nga makinat e tyre mbresëlënëse:

15. Kendall – 1957 Chevrolet Corvette Convertible

14. Kylie – Rolls Royce Phantom


13. Kendall – Range Rover


12. Kendall – 1969 Chevy Camaro SS Convertible

11. Kylie – Ghost Rolls Royce

10. Kendall – Ferrari 488 Spider

9. Kendall – 1960 E Cadillac Eldorado

8. Kendall – Rolls Royce Wraith

7. Kylie – Ferrari 458 Spider

6. Kylie – Mercedes Benz 4X4 Squared

5. Kendall – 1965 Ford Mustang Convertible

4.  Kylie – Rolls Royce Cullinan

3. Kylie – Lamborghini Aventador SV Roadster


2. Kylie – Bugatti Chiron

1. Kylie – Ferrari LaFerrari