Honda CBR 1100XX Blackbird

Mariglen 0

Në pamje të parë kjo motoçiklet të lën të kuptosh që nuk është një e zakonshme. Honda CBR 1100XX Blackbird arrin të tëjkalojë 350 km/h  dhe në kombinim me dizajnin kthehet në një bish. 

Për herë të parë është prodhuar në 1996 por modeli i ri nuk krahasohet aspak. Sa i përket akselerimit mund të arrijë 100km/h për 2,8 sekonda, prandaj dhe duhet të mbaheni fort që mos ju hedhë poshtë. Është një motçiklet e besueshme pavarësisht se cilësia e ngarjes mund të mos ju pëlqejë. 

This post is also available in: English