Honda CBR1100XX Blackbird, një motorr që ja vlen

armir 0

Honda CBR1100XX Blackbird është shembulli perfekt i një motorri të rehatshëm por me një fuqi dhe shpejtësi të madhe.

Deri para pak kohësh mbante rekordin si motorri i prodhuar më shumë në botë. Ai është një motorr sportiv praktik por edhe “i çmendur” për shkak të shpejtësisë së tij.

Blackbird gjithashtu është një nga motorrët më të forte të ndërtuar ndonjëherë dhe rrallë ka probleme kështuqë edhe nëse gjeni një të tillë të përdorur blijeni sepse ja vlen.

Çmimi i një Honda CBR1100XX Blackbird është 3995 paund.