Honda S660 është e vogël dhe e ëmbël sa makinat sportive, por shumë e fuqishme!

liridona 0

Honda S660 është e vogël dhe e ëmbël sa makinat sportive, edhe pse, me më pak energji se një Fiat Panda, nuk është dhe aq e shpejtë.

Është një S660 më i sigurt dhe më sfidues, me frena më të fuqishme se asnjherë.

Por nuk është më e fuqishme. S660 është projektuar për rregulloret e makinave japoneze Kei,sic mund të shihni, madhësia e motorit 660cc dhe fuqia e prodhimit 63 kuaj fuqi nuk mund të ndryshohen në fabrikë.
Modulo X është i kushtueshëm dhe kushton 2,850,120 jen, ose vetëm £ 20,000. Kjo është një rritje e madhe prej £ 6,000 në një bazë S660,Dhe jo, ende nuk po vjen në Britani të Madhe.

This post is also available in: English