Honda Skyroom, koncepti i së ardhmes që ofron rehati

ardita 0

Se në të ardhmen automjetet do të jenë tërësisht elektrike dhe vetëvozitës, nuk ka asnjë dyshim. Ndoshta do të arrijnë pak më vonë sesa mund të presim ne, por përfundimisht do të vijnë.

Marrë parasysh këtë, dizajneri Dahye Jeong ka krijuar një koncept të së ardhmes për kompaninë e njohur japoneze, Honda. Ky koncept quhet Skyroom.

Kjo veturë e vogël e së ardhmes është me të vërtetë shumë praktik dhe i rehatshëm.

Honda Skyroom është në version tërësisht elektrik dhe ka interier të gjerë në formë rrethore, si dhe çati të lëvizshme.