Honda tashmë vjen me një surprizë shumë të bukur!

liridona 0

Toyota shpreson të ndryshojë disa mendje rreth objektivit demografik të Toyota Avalonit të ri. Tani në brezin e pestë, modeli i vitit 2019 është ndërtuar në Arkitekturën e Re të Tokës të Toyota (TNGA) me një fytyrë të freskët, më pak të butë dhe një paketim V6 me 3.5 litra 301 kuaj fuqi dhe 267 lb-ft. Ka edhe një mënyrë sportive.

Shfrytëzimi i goditjeve adaptive, të quajtura Suspensioni Variant Adaptive, shoferi i Avalon tani mund të zgjedhë modalitetin “Sport”, i cili i bën gjërat më të lehta. Avalon Touring ofron edhe sport plus, i cili përveç lehtësimeve, ndryshon karakteristikat e shënimit të shkarkimit me atë që e quan Enhancing Engine Sound. Dhe dëgjonhet më shumë zhurmë nga motorri V6. Por në të vërtetë, motori i montuar tërthorazi është një motor i qetë dhe i projektuar për të udhëtuar qetësisht.

Është gjithashtu e arsyeshme sepse është ekonomike. Toyota mori disa truke hibride dhe inkorporoi ato në çdo Avalon.

Me një raport të lartë të kompresimit prej 11.8: 1, të jeni të sigurt që 3.5 litra me vlerë zhvendosje të arrijnë përafërsisht mbi 300 kuaj fuqi, por kjo shkon në ciklin Atkinson, një mënyrë më efikase, por më pak e fuqishme për të lëvizur një makinë. Përfitimi vjen me ekonominë e karburantit të autostradës në vitet 30 (32 MPG për XLE trim, 31 për të tjerët). Kjo makinë kartakterizohet nga luksi, bukuria,thjeshtesia dhe eshte shume ekonomike.

 

This post is also available in: English