Honda VFR800 një motorr fantastik

Admin 0

Nëse po mendoni të bëni një udhëtim nëpër Europë ose thjesht një xhiro në rrugët dytësore ose edhe për të shkuar në punë dhe për të udhëtuar në rrugët e një qyteti atëherë Honda VFR800 është motorri që ju duhet. VFR800 është një motorr 800 kubiksh që është mesatarisht i shpejtë dhe shumë i manovrueshëm.

Nëse kërkoni të udhëtoni si grup me motorr me miqtë tuaj atëherë ky motorr është për ju.  Nëse po kërkoni një motorr që nuk harxhon shumë atëherë një Honda VFR800 ju duhet me patjetër. Gjithashtu ju mund ta gjeni një Honda VFR800 për një çmim të lirë. Çmimi i tij është 2495 £

This post is also available in: English