Hyperion XP-1: 2.2 sekonda për të arritur shpejtësinë 100 km/orë

armir 0

Me gamën e tij të madhe dhe shpejtësinë ekstreme, Hyperion XP-1 bën një emër për vete.

Makina e hidrogjenit duhet të ketë një interval jo më pak se 1.600 kilometra.

Qeliza e karburantit drejton një motor elektrik që vepron në të katër rrotat.

Kjo duhet të përshpejtojë Hyperion XP-1 nga 0 në 100 në 2.2 sekonda dhe të arrijë një shpejtësi maksimale më shumë se 355 km/orë.