Ideja e vecantë e Ferrarit,ja se për cfarë do përdoren bombat e pashpërthyera të Luftës së Dytë Botërore!

liridona 0

MARANELLO, ITALI: Ashtu si Rimac dhe prodhuesit e tjerë të super-makinave kanë bërë te ditur planet për të lëshuar një version kuaj-fuqi të Betejës së Jutland për publikun që nuk dyshon, Ferrari, duke u ndjerë papritur se Ferrari i tyre 949hp tani është disi i papërshtatshëm, ka përmendur sot me një bombë në një konference shtypi, e cila zbuloi disa detaje, se ata do të lëshojnë së shpejt super makinën më të fuqishme në tokë.

I quajtur thjesht “Detonimi”, i gjithë Ferrari i ri do të përdorë disi fuqinë e pashfrytëzuar të bombave të braktisura, të harruara dhe të pashpërthyera të Luftës së Dytë Botërore me 500 kg në gjirin e motorrit të makinës së tyre më të re konceptuale. Kur u pyetën se si do të ishte e mundur kjo, përfaqësuesi i paidentifikuar i “Ferrari” vetëm përmendi se “ne ende po punojmë për detajet”
Zëdhënësi i Ferrarit vuri në dukje se këto municione të pashpërthyera mund të mbështeteshin në mos të hedhin në erë motorë konvencionalë, shpesh të brishtë Ferrari, duke thënë, “Këto bomba kanë qenë jashtëzakonisht të qëndrueshme për gati një shekull dhe gjithashtu kanë pjesë më pak lëvizëse që mund të thyejnë ose dështojnë.
Përfaqësuesi i Ferrarit vazhdoi. “Nëse përdoret saktë, shpërthimi thjesht do të shpërthejë nga vija e fillimit, duke lënë prapa konkurrencën tonë për t’u marrë me pasojat emocionale”. Personi i PR-së të Ferrarit më pas vuri në dukje se për shkak të guximshmërisë së fuqishme të fuqisë revolucionare të këtij automjeti, apeli i tij do të jetë përgjithmonë pa nëe limit kohor dhe nuk do t’i nënshtrohet ngritjes dhe rënies së shitjeve, siç mund të shihni në ciklet financiare të bumit ose të rënies ekonomike.

Asnjë shkencëtar me të cilin biseduam sot nuk dha ndonjë koment, dhe kur u pyetën për planet e Ferrarit,gjithashtu asnjë nga përfaqësuesit e këtyre super makinave nuk dhanë asnjë përgjigje.

Nëqoftëse do të ketë informacione, normalisht ato do te postohen.

Lini një Përgjigje