Ja 17 gjërat që punonjësit e Honda-s nuk lejohen të bëjnë ndërkohë që punojnë për të

ardita 0

Honda është i njohur për cilësinë e saj të ndërtimit si dhe për aftësinë që ka për të ofruar një produkt që është i njohur për besueshmërinë e tij. Honda ka bërë një rrugë të gjatë në drejtim të dizajnit dhe prodhimet e saj kanë vazhduar të evoluojnë gjatë dekadave të fundit.

Në vitet e fundit, Honda ka bërë përparime në tregun e supermakinave me modelin Acura NSX. Honda ka qënë pioneri i biznesit të huaj të makinave luksoze me markën e tyre Acura, duke ofruar një kombinim midis luksozes dhe rehatisë që shumë automjete nuk mund ta kuptojnë fare.

Kjo është vetëm një nga përfitimet e shumta për markën luksoze dhe kompania do të vazhdojë të jetë një nga prodhuesit më të mire të automobilave në botë falë vlerës së lartë dhe cilësisë që tashmë është bërë shenjë dalluese për kompaninë.

Ja 17 gjërat që punonjësit e kompanisë nuk lejohen të bëjnë gjatë kohës që punojnë:

17. Të bëjnë foto ose ‘selfie’ brenda fabrikës
16. Të operojnë një makinë pa certifikimin e duhur
15. Të marrin pjesët e mbetuara në dyshemenë e prodhimit
14. T’u japin zbritje të pa autorizuar klientëve
13. Për një shitës ndalohet nxjerrja e informacioneve rreth çmimeve për modelet e reja që ende nuk kanë dalë në treg
12. Ndalohet shpërndarja e informacionit të menaxhimit
11. Të postojnë mendime negative në median sociale për kompaninë Honda
10. Të marrin objekte të caktuara nga muzeu  legjendar i Honda-s
9. Të nxjerrin informacion rreth aksioneve të Honda-s
8. Të publikojnë fotot e një modeli që është në ndërtim
7. Të publikojnë fotot e një koncepti që është në ndërtim
6. Të nxjerrin informacion rreth pagës që marrin, punonjësve të tjerë
5. Të shkaktojnë një konflikt në fabrikën e prodhimit
4. Të përdorin metoda të këqija të shitjeve tek klientët e ndjeshëm
3. Të bëjnë ‘selfie’ përpara klientëve
2. Të testojnë makinat në mënyrë të shkujdesur
1.
Të shpërdajnë informacionet e dizajnit dhe sekretet e tregëtisë