Ja çfarë makinash do të ngisni në të ardhmen

ardita 0

Makinat në të ardhmen e afërt do të jenë më efikase dhe do të jenë të pajisura me një sërë pajisjesh elektronike të teknologjisë së lartë dhe me softuerë të cilat do t’i ndihmojnë shoferët në mënyra të ndryshme.

Automjetet do të arrijnë të komunikojnë me njëra-tjetrën me rrugën dhe me sinjalet. Makinat dhe kamionet e së ardhmes do të përdorin pajisje që do të përmirësojnë shikimin në rastet e motit të keq. Ato do t’ju lajmërojnë paraprakisht për ndonjë përplasje të mundshme me një këmbësor ose kafshë.

Ato do t’ju lajmërojnë paraprakisht për ndonjë përplasje të mundshme me një këmbësor ose kafshë.

Pas 20 vitesh, makinat e së ardhmes do të jenë shumë të ndryshme nga makinat që ekzistojnë sot gjithashtu edhe drejtimi i tyre do të jete një eksperiencë komplet ndryshe.

Ato gjithashtu do t’ju lajmërojnë nëpërmjet disa tingujve nëse jeni duke u përgjumur ose nëqoftëse po devijoni nga korsia juaj.

Lini një Përgjigje