Ja cila është një nga makinat më të rralla në Britaninë e Madhe!

liridona 0

Lajme te mira! Në kundërshtim me raportet e mëparshme, edicioni special i Renault Sport Clio RS18 po vjen në Britani të Madhe. Lajme të këqija! Nuk është e lidhur me të çmendurin, Megane-engineed Clio RS16.

Bazuar në trofeun më të fuqishëm, më të fortë, Clio 220, kjo makinë kap 220 kuaj fuqi, 0-62m/ore në 6.6sec dhe një shpejtësi 146 m/ore.

Ajo ka një skemë unike të ngjyrave të zeza.

Çmimi? RS18 kushton £ 24,295.Mund të mendoni që është shumë për një Clio, por në të vërtetë ka vlera tepër të mira.

Kjo kushton £ 23,000, por nëqoftëse shtoni bojën e zezë pikërisht për këtë gjë rritet çmimin e RS18.

[Best_Wordpress_Gallery id=”95″ gal_title=”Renault Clio RS18″]

 

This post is also available in: English