Ja cilat janë 15 makinat më shtrenjta të vitit 2020

ardita 0

Faktorë të ndryshëm ndikojnë në vendosjen e çmimit të përgjithshëm të një makine, nga performanca e makinës deri tek modelimi dhe përpjekja për ta bërë përvojën e drejtimit sa më të rehatshme të jetë e mundur. 

Por me emrat si Rolls Royce dhe Aston Martin, të cilët shkuan aq larg sa ndërtuan  një nëndetëse, tani vëmendja zhvendoset tek detajet, shkëlqimi dhe shtimi i disa tipareve të jashtëzakonshme që shikojmë tek makinat. Me prodhuesit eko-miqësorë që përqendrohen kryesisht në makinat hibride dhe elektrike, diversiteti padyshim nuk është një problem.

Për më tepër, skena e automobilave ka qënë dëshmitare e modeleve dhe prodhimeve të pashembullt të disa prej makinave më inovative dhe teknologjikisht të përparuara të këtij viti, me çmime po aq të çmendura.

Më poshtë do të gjeni 15 makint më të shtrenjta të vitit 2020:

15. Audi RS7 – 120,000 dollarë

14. BMW Alpina B7 – 140,000 dollarë


13. Polestar 1 – 155,000 dollarë

12. Porsche Panamera 4s – 170,00 dollarë

11. Lloji Acura NSX R – 195,000 dollarë

10. Tesla Roadster – 200,000 dollarë

9. Bentley Flying Spur – 215,000 dollarë


8. Ferrari Gtc4lusso – 260,000 dollarë

7. Rolls Royce Wraith – 320,000 dollarë

6. Mercedes AMG GT 63 S Brabus 800 – 356,000 dollarë

5. Lamborghini Aventador SVJ – 520,000 dollarë

4. Rimac C Dy – 2.1 Milion Dollarë

3. Mercedes-AMG One – 2,72 Milion Dollarë

2. Koenigsegg Jesko – 3 Milion Dollarë

1. Aston Martin Valkyrie – 3,2 Milion Dollarë