Ja cilat janë disa nga konceptet më të shëmtuara që ka bërë Lamborghini

ardita 0

Kur është fjala për ekstravagancë Lamborghinin është e vështirë ta mundësh.  Edhe pse kompania ka një gamë të gjerë modelesh, ajo ka një histori interesante me konceptet të cilat nga disa skicat që krijoheshin nga studiot italiane të dizajnit Bertrone dhe Italdesign përfundonin duke mos hyrë në prodhim. 

Lamborghini si rezultat, ka më shumë koncepte se sa modele aktuale të saj. Siç do ta shohim më poshtë edhe pse, ato shkojnë nga komike në absurde.

Bertone Lamborghini Athon 1980

Bertone Lamborghini Genesis 

Lamborghini Egoista

Lamborghini Sogna

Lamborghini Cheetah

Lamborghini Pregunta

Lamborghini Marzal

Italdesign Marco Polo

Frua Faena

 

 

 

 

 

 

 

This post is also available in: English