Ja cilat janë fotot më të bukura të makinave që kanë marr pjesë në evenimentin e Spa Classic!

liridona 0

Si gjithkush që ka qënë ne Goodwood Revival ose Members’ Meeting, e di që në këto evente, ke mundesinë të shikosh makinat me të bukura,të vjetra,klasike të cilat zënë një vënd të vecantë nëpër museume.
Kjo garë quhet Spa Classic dhe është pak a shumë si Goodwood Revival, me ndryshimin e vetëm që zhvillohet ne Belgjikë dhe nuk ke nevoje të vishesh bukur pëtë marr pjesë. Pak më poshtë keni mundesinë të shfletoni galerinë me makinat më të bukura që kanë marr pjesë në këtë eveniment.

[Best_Wordpress_Gallery id=”146″ gal_title=”tt”]

This post is also available in: English