Ja cilat janë makinat hibride më luksoze për vitin 2020

ardita 0

Toyota ishte e para markë që krijoi makinën e parë hibride të quajtur Prius, më vonë edhe markat e tjera filluan të bënin makina hibride.  Ka qënë pak e vështirë për të vendosur sistemet hibride nëpër makinat luksoze pjesërisht sepse shtimi i një baterie e bën një makinë të rëndë dhe sepse njërëzit që blejnë makina luksoze janë më pak të ndjeshëm ndaj çmimeve kur bëhet fjalë për blerjen e gazit.

Sidoqoftë kohët kanë ndryshuar, tani që bateritë janë më të lehta, një sistem hibrid mund të sjellë më shumë përfitime. Teknologjia që përmirësohet vazhdmisht do të thotë që tani po shohim gjithnjë e më shumë hibride luksoze. 

Këto janë makinat hibride më të mira për vitin 2020:

Porsche Cayenne E-Hibride

Mercedes-Benz S-Class Hibride

Lexus RX Hybrid

Volvo S90 Hibrid

Range Rover Hibrid

Porsche Panamera E-Hibrid

Acura MDX Hybrid

BMW 7 Series Hibrid

Lexus LC Hibrid