Ja disa nga makinat që janë braktisur nëpër aeroporte.Nuk do ta besoni se çfarë makinash janë!

liridona 0

1.LAMBORGHINI GALLARDO

Njerëzit ëndërrojnë që të kenë Lamborghini. Ata kanë përfaqësuar një performancën e lartë anembanë botës.Pas inspektimit të kujdesshëm, mund të shihet shtresa e trashë e pluhurit e mbledhur në xhamin e saj, duke sinjalizuar neglizhimin e saj të gjatë. Sipas Top Speed, këto makina ekzotike mund të bëjnë 0 deri në 60 në më pak se 4 sekonda,kohë që do të duhej për të gjetur një pronar të ri për të. Nuk do të ishte e çuditshme të gjente ende makinën e parkuar atje, pasi zyrtarët nuk mund të besojnë atë që ata shohin dhe nuk dinë se çfarë të bëjnë me të.


2.ACURA NSX
Kjo Acura NSX ishte viktimë e gishtërinjve të dikujt që shkruanin “më lajë” me humor në xhamin e pluhurosur. Më shumë se ka gjasa, pronari origjinal nuk kujdeset dhe ndoshta nuk do ta dijë për këtë makinë.
Dikush duhet të pyesë veten pse pronari origjinal e la këtë makinë dhe nuk u përpoq për ta marrë.

3.2009 BMW
Një nga makinat më luksoze të listuara këtu është kjo BMW. Sipas The Boston Herald, njerzit e kanë gjetur këtë BMW të braktisur në Aeroportin Ndërkombëtar Logan në Masaçusets. E çuditshme është se kjo nuk është makina e vetme që ka mbetur atje.Eshtë raportuar se ka pasur gjithsej 95 makina të gjetura.

4.TOYOTA CRESSIDA

Sipas IOL, kjo Cressida është hedhur poshtë në Johanesburg. Është pjesë e një sërë makinerish të braktisura në të gjithë qytetin; IOL raporton për një që ka qenë atje të paktën për 15 vjet.
Në aeroport,mendohet të jenë gjetur mbi 70 makina rreth e rrotull, si kjo Cressida.

5.RED PROTON
Nuk është e pazakontë të dëgjosh rreth makinave të braktisura në vende si Dubai. Ndërsa Amerika e Veriut ka mjaft makina të braktisura në aeroporte dhe garazhe parkimi në të gjithë vendin.
Kjo makinë e veçantë ka një logo Proton në pjesen e përparme.

This post is also available in: English