Ja disa nga motoçikletat më të çuditshme që janë krijuar ndonjëherë

ardita 0

Ka disa persona që kërkojnë të bien në sy sa më shumë dhe nuk mjaftohen me pamjen që kanë motoçikletat e tyre por vendosin t’i modifikojnë ato. 

Më poshtë do të shikoni disa foto të motoçikletave më të çuditshme që janë parë në rrugë. Disa kanë një formë të ekzagjeruar dhe kapacitet të shtuar, do të shikoni një vespa me armë etj.