Ja kush është motorri më i pështatshëm për pilotët e rinj!

liridona 0

Suzuki GSX-R125 është motorri i parë i prodhuar nga kompania japoneze për të hyrë në tregun e motorrëve sportive 125 kubiksh që nga RG125 e viteve 80 dhe 90.

 

Ky motorr mund të gjehet shumë lehtë në tregun e motorrëve të përdorur sepse pronarët e mëparshëm kërkojnë një motorr më të madh dhe më të shpejtë.

 

Ky motorr është i përshtatshëm për pilotët e rinj dhe pa eksperiencë. Përveç shpejtësisë manovrueshmërisë ky motorr ka një poziocion ulje tepër agresiv duke të bërë të dukesh si një pilot me eksperiencë por edhe është shumë i rehatshëm.Çmimi i këtij motorri është 3150 paund.