Ja kush është Pagani Huayra më e fundit!

liridona 0

Pagani ka ndërtuar 100 makina Coupe Huayra. Por ndërtuesi i njohur i hipotekës artizanale të Italisë është duke u marrë me këtë: ‘L’Ultimo’.

Është një speciale e frymëzuar nga Lewis Hamilton që përfshin elementë të ndryshëm të evolucionit Huayra, duke përfshirë rrugën e orientuar të PK dhe Wind orientuar nga Tempesta.

Pra, është një bi-turbo i njohur me AMG 6.0 litër V12, i cili u kthye për të ofruar 789 kuaj fuqi.

Ka qenë një garë e bukur për Huayra. Prezantuar në vitin 2012, ajo ishte pasuese i Zonda.Bërë nga 4,700 pjesë të reja, Huayra është më e gjatë, më e gjerë, më e shpejtë, në sajë të dymbëdhjetë cilindrave me turbina si asnjehere nuk kishim dëgjuar më parë.
Por në të njëjtën mënyrë që Horacio Pagani përdori teknika të reja për këtë Countach Evoluzione gjatë ditës, bëri të njëjtën gjë edhe për Huayra, duke e çuar ndeshjen e përbërë në një nivel tjetër.Mund të shihni që është bërë tërësisht nga karbotani – ku fibra karboni dhe fijet e titanit janë të lidhura së bashku – duke e bërë fibër standarde të karbonit te duken si të dobëta dhe të rënda.

Kjo dashuri e pangopur për detajet është përbërësi kryesor i Huayra, dhe një tregues i mirë i nivelit pothuajse obsesiv të HP-së.
Vlerësimi i punës së tij është rritur jashtëzakonisht gjatë viteve. Në të vërtetë, në mënyrë stratosferike.Në vitin 2013, ajo ishte rreth £ 800,000. Por tani çmimet për Huayras tani janë në shumë miliona.

[Best_Wordpress_Gallery id=”92″ gal_title=”Pagani Huayra”]

This post is also available in: English