Ja kush është rekordi botëror për Bugatti Chiron! (Video)

liridona 0

Rekordi botëror për BUGATTI Chiron.Kjo super makinën ka arritur nje rekord prej 42 sekonda (41.96). Kjo është koha më e shpejtë e arritur dhe e matur zyrtarisht për një automjet në të gjithë botën. Chiron përfundoi manovrën në një distancë prej vetëm 3.112 kilometra.

Rekordi botëror ështe vendosur nga Juan Pablo Montoya, fitues i Formula 1 Grand Prix Grand Prix, fitues dy herë i Indy 500 dhe fitues tre herë i 24 orëve të Daytona.
Per me shumë shikoni videon:

 

This post is also available in: English