Ja kush janë disa nga makinat në pronesi të Michael Jordan!

liridona 0

1.Koleksioni i Jordan nuk është i përsosur-MERCEDES-BENZ SL55 e vërteton këtë gje. Ai e ka provuar tashmë gjatë karrierës së tij të NBA-së që ai mund të blejë shumë gjëra që dëshiron dhe të mos gjykohet për të.
Historia e Aston Martin DB7 Volante ka disa gjera paralele me atë të Jordanit.
Jordania u kthye në basketboll dhe u largua nga NBA për të përmbushur dëshirën e babait të tij të ndjerë për të luajtur në MLB. Ashtu si Aston Martin duke luftuar në vitet ’90, aftësitë e baseball Jordanit në 1994 nuk u dukën të qëndrueshme. Aston Martin prodhoi DB7, i cili vazhdoi të ishte një sukses për kompaninë; nga ana tjetër, Jordani u kthye në NBA për të fituar tre kampionate më shumë me Chicago Bulls.


2.Një tjetër makinë e Jordan eshte ASTON MARTIN DB7 VOLANTE, e cila Yahoo deklaron mund të shkojë 0 deri 60 m/orë në vetëm 3.6 sekonda.
Ka kuptim, duke pasur parasysh se motori është i aftë për 650 kuaj fuqi.


3.Jordan gjithashtu presupozohej se kishte një lidhje me Porsches. Sipas Carsoid, Jordania zotëronte jo një, por katër Porsches gjatë sundimit të tij  në Chicago Bulls. Me sa duket, ai kishte në pronësi PORSCHE 911 që është fotografuar këtu.

 

4.Një tjetër makinë është Porsche Carrera GT.
Është makina nga e cila fatkeqësisht Paul Walker vdiq.Sipas Road and Track, e mbajti vajza e tij për të paditur Porsche.
Kjo super-makinë ka marrë disa kritika të këqija, duke e bërë që makina më e mirë të jetë jasht një koleksioni makinash.

This post is also available in: English