Ja sa kushton Pagani Zonda HP Barchetta!

liridona 0

Pagani ka konfirmuar se Zonda e rrallë  HP Barchetta kushton plot 15 milion euro. Vetëm 3 të tilla do të prodhohen gjithsej. Njërën nga këto e ka Horacio  Pagani ndërsa 2 të tjerat janë në proçes ndërtimi por dhe ato janë shitur akoma pa u ndërtuar.

Gjithsesi njëra prej tyre kushton 15 milion euro. Pagani Zonda HP Barchetta ka një motorr 6.0 litërsh biturbo V12 që mund të prodhojë deri në 789 kuajfuqi, e njëjata fuqi si Huayra BC. Barchetta ka gjashtë marshe manuale. Përveç shpejtësisë Pagani ka të veçantë dhe ndërtimin e makinave.

Ska se si të jetë ndryshe dhe me Pagani Zonda HP Barchetta e cila nga një dizajn të veçantë dhe të mrekullueshëm. Disa modele të tjera Pagani të veçanta janë: Zonda Olivier Evolution, 760RS Zonda dhe Huayra Roadster.

This post is also available in: English