Ja se çfarë ideje do të prezantoi Audi në New York Moto Show! Si gjithmonë nuk zhgënjen!

liridona 0

Përtej botës së çuditshme të super-makinave, jeshilja nuk është një ngjyrë tipike për një automobil. Qoftë hartimi i automjetit, ngjyra e bojës, apo ndonjë numër faktorësh të tjerë, makina e gjelbër vështirë se del jashtë mode. Ka, megjithatë, disa modele që janë bërë për ikonat e ngjyrave si Jaguar XKSS, Aston Martin Vantage dhe Toyota Land Cruiser. Audi tani shpreson se RS5 e tij e re do të bashkohet me këtë klub të veçantë.

Tradita e Audi Sport ka të bëjë me ngjyrën e gjelbër të pasur të RS5-një ngjyrë që transformohet në smerald në ndryshimin e dritës.

Fuqia e modelit halo A5 është një V-6 me turbinë binjake 2.9 litërsh, duke dhënë 444 hp dhe 443 ft lbs. Nisur nga kontrolli i nisjes, RS5 fiton nga zero në 60 mph në 3.7 sekonda në rrugën e saj drejt një shpejtësi maksimale prej 174 mph. Një shpejtësi e tillë është e pakrahasueshme në setin konkurrues të RS5 (që përfshin BMW M4, Mercedes-AMG C63 dhe Lexus RC-F).

Trajtimi me kaq finesë është rezultat i komponentëve mekanike dhe elektrike që punojnë në harmoni të përsosur. Duke plotësuar pezullimin standard të RS-së, vektorizimin e çift rrotullues dhe diferencialin e pasmë të kufizuar, Audi Sport ofron Dynamic Ride Control me tre cilësime të zbutjes (Comfort, Auto, dhe Dynamic) dhe një sistem anti-roll.

Mund të themi që është një nga makinat që ja vlen ta keni.

[Best_Wordpress_Gallery id=”40″ gal_title=”Audi Sport”]

Lini një Përgjigje