Ja se cilën nga makinat e tij po shet Post Malone!

liridona 0

Post Malone po shet “Master i Monakos” të tij McLaren Senna XP 2019, e cila është një nga 3 makinat që beri te mundur fitoret e rëndësishme të Ayrton Senna në Formula 1.
Kjo makine kujton gjashtë fitoret e Senna në Grand Prix të Monakos, ku ai kishte pesë fitore radhazi nga 1989 në 1993.
McLaren Senna ka një twin-turbo V-8 me 789 kf, dhe gjate testimit tone një Senna shkoi deri ​​në 60 mph në 2.7 sekonda .


Kantautori reper Austin Post, i njohur si Post Malone, po shet McLaren Senna e tij 2019.

Sigurisht, mund të mos vijë si befasi që reperi i njohur zotëron një super veturë prej 1 milion dollarësh, por ajo që po shet është një nga tre edicionet XP që përkujtojnë tre nga arritjet e jashtëzakonshme të Ayrton Senna në Formula 1.


Makina, e cila ka bere vetëm 147 milje, është një nga prototipet eksperimentale të fabrikës së .

Ka një trup plotësisht të ekspozuar me fibra karboni me dizajn të kuq dhe të bardh për të përfaqësuar Principatën e Monakos me flamurin e pikturuar me dorë në krahun e pasmë.