Ja se ku ka perfunduar Bugatti Chiron i 100-të që është prodhuar!

liridona 0

Bugatti Chiron i 100-të është dërguar te pronari i tij pa dyshim jashtëzakonisht i  pasur, i cili jeton diku në Lindjen e Mesme. Siç është specifikuar – me fibra karboni të ekspozuar, me ngjyrë të kuqe, me rrota të zeza dhe me lëkurë të kuqe të brendshme – arrin vlerën e 2.85 million €.

Bugatti përgatit rreth 70 Chirons ne vit në fabrikën e saj në Francë. Ajo do të ndërtojë 500 në total – ne nuk jemi të sigurt nëse kjo përfshin versionet e pashmangshme të Grand Sport & Super Sport – kështu që shpërndarja e makinës së 100-të do të thotë që ne jemi tashmë një e pesta e rrugës nëpër drejtimin e prodhimit.

This post is also available in: English