Ja se ku përfundojnë motoçikletat e braktisura

liridona 0

Ndërsa shumica e shoferëve vlerësojnë shumë motoçikletat e tyre, disa bëjnë të kundërtën,i braktisin.Për të treguar respektin ndaj këtyre motoçikletave ,shoferët e tyre duhet ti shesin ato në qoftë se ata duan ti “nderojnë” ashtu sië duhet. Mjerisht, disa pronarë të biçikletave nuk kujdesen për ato dhe duan të shkatërrojnë ato në mënyrë më të ashpër.Ata i brakisin nëpër vënde të shkreta ose ne varrezën e motoçikletave. Ja disa pamje të trishtueshme nga këto motoçikleta të braktisura:

This post is also available in: English