Ja se kur do të dal në prodhim Mustangu i ri!(Video)

liridona 0

Fushata e fundit e reklamave e Fordit ka lidhje me Mustangun e ri hibrid që del në vitin 2020.

Fushata e re quhet “Built Ford Proud”, dhe Ford tashmë ka një reklamë duke shfaqur disa pamje sesi do të duket ky model.

Më parë Mustang është quajtur Mach 1, por mori një reagim negativ nga shumë të gjithë. Ford e ka vendosur atë emër, ndoshta për një nivel të ri të Mustang.

 

This post is also available in: English