Ja se me cilën ngjyrë do prezantohet Camaro në SEMA Show!

liridona 0

Chevrolet po ofron një mundësi të re të bojës në Camaro 2019 që është e verdha.

E verdha ka qenë gjithmonë një ngjyrë Camaro.Një super e verdhë neoni që është i dukshëm nga hapësira.

Chevrolet sapo ka njoftuar se makina e saj Camaro do të jetë në SEMA Show më 30 tetor me shumë ngjyra, aksesorë pjesë të reja të performancës. Megjithëse ngjyra të shumta të reja do të jenë në dispozicion, Chevrolet vendosi të shkojë në SEMA Show më 30 tetor me këtë ngjyrë të verdhë.

Për të shfaqur modelin e ri 2019 Camaro SS, Shock Yellow i jep makinës një shkëlqim verbues që me siguri do të komplimentojë motorin e tij të madh V8. Ndoshta duke verbuar të gjithë shoferët e tjerë në mënyrë që të mund të garoi lehtë në vijën e finishit.


Kjo e verdhë e ndritshme nuk është ngjyra e vetme e re në dispozicion. Gjithashtu ngjyra të reja për vitin 2019 janë ngjyra të tilla si (një hije pak më pak e përhimë e portokallit), Riverside Blue Metallic (një hije qetësuese e kaltër), Shadow Grey Metallic (një hije e shkëlqyeshme gri) dhe Saten Steel Grey Metallic (një hije edhe më e shkëlqyeshme ne gri).