Ja sesi duket Ford Mustang Bullitt 2019! E bukur apo jo!

liridona 0

2018 shënon 50 vjetorin e performancës së paharrueshme të Steve McQueen në filmin bullitt, në të cilin McQueen e beri kete performance në një Mustang 1968 gjelbër të errët.

 

Ford ka bërë modele me tituj Bullitt tri herë në 18 vitet e fundit – në 2001, 2008, dhe tani në modelin aktual. Në çdo rast, edicioni Bullitt ka boje të gjelbër ose të zezë dhe vjen me një motor disi më të nxehtë se gjiganti Mustang GT i po atij viti. Për Mustang Bullitt 2019, Ford ka dorëzuar të gjitha performancat e rregullta plus disa përbërës të veçantë që nuk janë në dispozicion në ndonjë Mustang tjetër.

Mustang Bullitt duket se konkuron me pjesën tjetër të konkurrentëve të makinave moderne: Chevrolet Camaro SS dhe Dodge Challenger. Bullitt sjell 480 kuaj fuqi dhe 420 kile gjate çift rrotullues nga një V8 me 5.0 litra, kështu që është e krahasueshme me Challenger T / A 392 (485/475) ose Camaro SS (455/455) por jo variantet Hellcat ose ZL1.

Mustang Bullitt fillon me $ 47,590.

This post is also available in: English