Ja sesi është shëndrruar ky Jeep Wrangler në një mjet kampingu!

liridona 0

American Fastbacks tani mund të kthejë Jeep-in tuaj në një fugon.

Ka shumë prodhues të pjesëve të automobilave për Jeep Wrangler – çdo gjë mund të zëvendësohet me diçka të re. Kjo është pjesë e hijeshit së Jeep.
ka bërë më shumë sesa thjesht një përmirësim të Rranglerit. Ajo në fakt e kthen të gjithë makinën në një kamping te vogel.

Ajo që fillon jetën si Jeep Wrangler Sport i Sahara bëhet një RV Jeep i vogël. Ata kanë instaluar një çati të re, një zonë fjetjeje,një furrë, një lavaman dhe një frigorifer.
Pothuajse e vetmja gjë që mungon është një banjo, por fatkeqësisht edhe zgjuarsia e American Fastbacks ka kufijtë e saj.Do të jeni të detyruar të përdorni një pemë aty pranë.
Natyrisht, pjesa tjetër e këtij Grinderi nuk ka qënë aq e lehtë për tu bërë. American Fastbacks i ka dhënë vende të reja prej lëkure, një ashensor prej 2.5 inç MOPAR dhe parakolp të ri.