Ja si pastrohet bora massive nëpër aeroporte (video)

armir 0

Kjo makineri e stërmadhe pastron borën nga aeroportet.
Bulldozeri TV 1000 mund të pastrojë borë e cila e ka arritur lartësinë 2 metra. Është krijuar nga kompania Norvegjeze Overaasen dhe me fuqinë e vetë, kjo makineri e hedh borën në 45 metra lartësi.

Kjo makineri gjithashtu ka një kabinë të lëvizshme duke i dhënë mundësinë shoferit kështu të shohë më mirë në mjergull.
Me fuqi motorrike 1300 kuaj fuqi, lejon që aeroportet të punojnë edhe kur kushtet e motit janë të këqija.

https://www.facebook.com/YourFutureCarInTheKnowbyAOL/videos/2043520875687111/