Jaguar F-type e rinovuar

Mariglen 0

Jaguar  ka përmirësuar dukshëm modelin F-Type e  2019 nga aspekti teknologjik, dhe vjen pikërisht  në kohën e duhur.

F-Type mund të ketë dizajn të klasit të parë në pjesën e jashtme,por  performanca e  makinës së Jaguar ka qenë pak mbrapa konkurrencës sa i përket  teknologjisë. Kështu që  rifreskimi i ri 2019 imodelit F-type ka për qëllim ta luftojë këtë fakt.


Duke pasur parasysh këtë, modeli i 2019 vjen me ekran  10-inç të JLR-së – por ende nuk ka Apple CarPlay ose Android Auto që të  keni mundësi ta lidhni me një smartphone. Përveç teknologjive te reja, Jaguar po u jep konsumatorëve të F-Type 2019, disa opsione më të mira të bojës dhe te zgjedhjes se fuqis se çiftit rrotullues

Makina e re do të filloj nga 58.300 Euro kurse versioni sportiv kabriole i saj  nga 135.700 Euro.

Lini një Përgjigje