Jaguar përgatit makina të përshtatura për kafshët

Mariglen 0

Prodhuesi Britanik ka njoftuar që modelet E-Pace, F-pace, I-Pace dhe XF Sportbrake do të ken aksesorë të posaçme për miqte tanë katërkëmborë.

 Këto aksesorë do vendosen në hapësiren e bagazhit dhe ndihmojnë në mbajtjen e kafshëve por pa krijuar rrëmuj ose bër pis makinën.

Shikoni më poshtë mundësit që ofrohen. A është kjo një lëvizje e zgjuar e jaguar për të rritur shitjet?

This post is also available in: English