Jaguar prezanton modelin F-Pace të 2019, ja gama e re e teknologjisë që do të ketë kjo fuoristradë

Admin 0

 

Këtë jave kompania Jaguar ka bërë të ditur disa detaje për modelin e ri të vitit 2019 F-Pace range, duke sjellë një gamë të re teknologjish dhe karakteristikash për rehati.

Cmimi i plotë dhe cilësitë e tjera ende nuk jane zbuluar plotësisht, megjithëse tiparet e reja për vitin 2019 përfshijnë pajisjen standarde të sistemit të infotainmet Touch Pro. 

 

 

Operon me një shpejtësi midis 0-180 km/h dhe për përdor teknologjinë “Lane Centring” që shërben për të mbajtur mjetin brenda korsisë, duke ruajtur një distancë të caktuar nga automjeti përpara.

Përveç kësaj, butoni stop & go bën të mundur ndalimin e automjetit dhe më pas niset menjëherë pasi shoferi të shkeli mbi pedalen e gazit. Ndërkohë sistemi i frenimit në rast emergjence bën të mundur njoftimin përpara përplasjes, duke operuar me një shpejtësi midis 10 dhe 160 km/orë.

 

 

Së fundi, versionet e benzinës e vitit 2019 F-Pace range kanë një serbator që mban 82 litra karburant ndërsa më perpara mbante 63 litra.

This post is also available in: English