Jahti i Feadship, Project 701 del për herë të parë në det

ardita 0

Jahti i parë i klasifikuar për në akull Feadship ka lënë vendin nga ku po ndërtohej për herë të parë dhe ka dalë në det. 

Kantieri hollandez nuk ka dhënë shumë detaje rreth jahtit por ajo që dihet është se jahti prej 52 metrash  bën pjesë në serinë e jahteve akullthyese të Feadship duke na bërë të mendojmë që ky jaht do të kalojë shumë kohë në rajonet polare.

Pamja e brendshme është dizenjuar nga Bannenberg and Rowell Design ndërsa ajo e jashtme nga Studio De Voogt. Jahti ka një shpejtësi maksimale prej 14.5 nyjesh dhe mund të përshkojë një distancë prej 4500 miljesh detare. Jahti mund të akomodojë deri në 12 persona.

This post is also available in: English