Jahti luksoz që mund të strehojë deri në 10 mysafirë!

liridona 0

Ability është një jaht luksoz 41.4 m / 135’10 “.

Ajo u ndërtua nga Baglietto në vitin 2004. Me një rreze prej 8 m, ajo ka një shtresë alumini dhe super strukturë alumini.

Ajo është mundësuar nga motorë MTU prej 3700 kuaj fuqi, secila me një shpejtësi lundrimi prej 21 nyje. Jahti mund të strehojë 10 mysafirë në 5 kabina.

Ka një çmim prej € 9,500,000

This post is also available in: English