Jeep Wrangler-Outpost II Camper i gatshëm për gjithçka

armir 0

Një kompani e quajtur Montana është e specializuar në ofrimin e pjesëve off-road dhe paisjeve për mjetet Jeep, Ram dhe Chervolet dhe është vendi më i mirë për të çuar Jeep-in tuaj të transformohet në një fugon fushues aventurior. Për ta provuar këtë gjë, kanë zbuluar projektin e tyre të mrekullueshëm Outpost II, një tur force që tregon se çfarë janë të aftë të bëjnë këta specialistë.

Fillimisht ka qenë një Jeep Wrangler normal por AEV i zgjeroi pjesën e pasme për ti shtuar më shumë hapësirë dhe instaluan një amortizator tjetër i cili është 11.43 cm më i gjatë se ai i modelit të parë. Fuqia vjen nga motorri 5.7 litërsh HEMI, i pajisur me një tub ajri nëse ndodh që makina të zhytet në ujë.

Ndryshimet më interesante kanë ndodhur nga brenda. Një çati elektrike është e aftë të transormohet në tendë e cila ajros mjetin. Ka dy guzhina, një brenda dhe një përjashta dhe ka një frigorifer 50 litërsh por gjithashtu një sobë çeliku. Në mënyrë akomodimi perfekt gjithashtu në brendësi të këtij Jeep-i ka ndriçim LED, tendë të jashtme dhe 83.2 litra ujë të depozituar. Një total prej 600 pjesësh të punuar prej dore i janë shtuar këtij mjeti duke përfshirë një çati solare 265 watt.

Fatkeqësisht, American Expedition Vehicles nuk ka në plan ta shesi Outpost II te klientët sepse kjo është krijuar si një projekt për presidentin e kësaj kompanie. Gjithsesi një makinë e tillë mund ti ofrohet klientëve në të ardhmen.

This post is also available in: English