Jeni kureshtarë të shikoni garazhin me makinat më të bukura sportive? (Video)

liridona 0

Kjo mund të jetë vetëm garazhi më i çmendur i makinave sportive që keni parë ndonjëherë.

Njihuni me Manny Khoshbin, një sipërmarrës i lindur iranian që filloi biznesin e tij kur ishte në shkollë të mesme.

Ky person do te na tregojë makinat më të bukura,dhe këtë mund ta shikoni te kjo video:

 

This post is also available in: English