Jeni të fiksuar pas makinave sportive? Ja cilat janë disa prej modeleve më të mira nga “Fast & Furious”

ardita 0

Filmi Fast & Furious ështe nje ekskluzivitet amerikan i cili është bazuar në një sërë filmash me aksion që kryesisht janë të lidhura me gara të paligjshme në rrugë, spiunazhe etj.

Eshtë prodhim i “Universal Pictures”, filmi i parë u krijua ne vitin 2001 dhe u titullua “The Fast and the Furious” më pas ky film u pasua nga shtatë të tjerë.
Gjatë gjithë këtyre serive janë përdorur makina të jashtëzakonshme super të shpejta dhe me shumë kuaj fuqi.

Makinat me te mira ne serite e filmave u bene po aq te rendesishme sa aktoret.
Me poshte do te shihni nje liste te te gjitha makinave me te bukura qe u perdoren ne te gjitha serite e filmit “Fast and the Furious”

1999 Nissan R34 Skyline GT-R

1970 Dodge Charger

1995 Toyota Supra Turbo MkIV

1995 Mitsubishi Eclipse

1993 Mazda RX-7

2013 W Motors Lykan HyperSport

1967 Nissan Powered Mustang

2010 Koenigsegg CCX-R

2000 acura nsx

2002 Mitsubishi Lancer Evolution

2000 Nissan Silvia S15

2003 Mitsubishi “Drift” EVO

1969 Chevrolet Yenko Camaro

1973 F-Bomb Chevrolet Camaro

2014 Audi R8

2006 Astin Martin

1987 buick gnx

2012 Lexus LF-A

1970 Ford Escort RS1600

1971 Jensen Interceptor

2014 Eagle Speedster/Jaguar E-Type

 

Lini një Përgjigje