Jeni të sigurt që keni parë makina të çuditshme? Këtë mjet jemi mëse të sigurt që nuk e keni parë!Video

liridona 0

Njerëzit blejnë dhe ndërrojnë makina për një sërë arsyesh të ndryshme. Për shumicën e madhe prej nesh, një makinë është thjesht një mënyrë për ne që të mbarojm punët tona. Për njerëzit e tjerë, një makinë është shumë më tepër.

Për një pronar të makinave në SHBA, makina e tij është shumë më tepër sesa një makinë.Nuk keni parë kurrë më parë diçka të tillë. Një kamion me dy fytyra. Po, siç mund të shihni nga videoja më poshtë, kjo është e vërtetë.
Qëllimi i tij është të tërheqë vëmendjen dhe mund të themi se e ka arritur këtë gjë.

https://www.facebook.com/BusinessInsider.Cars/videos/1767455150036432/

This post is also available in: English